Alapítók

Személyes történetünk: 

Mi vagyunk a Nyáriék.  :)  Zsolti és Fruzsina, na meg Olivér a kis kincsünk, az utasunk.:)

Zsolti adótanácsadó, nagyrészt irodában ül, én pedig már sok mindennel foglalkoztam  mert szeretek új dolgokba kezdeni. Így dolgoztam ügyvédi irodában, majd személyi edzőként egy női fitness teremben, legutóbb létrehoztam egy öltönyszolgálatot, ahol  üzletembereket öltöztettem.

Mind a ketten pörgős életet éltünk, sok barátunk van, imádunk fesztiválokra járni, utazni, borozni a teraszon, grillezni a barátokkal és persze sportolni! Mindig sportoltunk, közös pont  a múltból a tenisz, de evezés és tánc is volt még gyerekkorban. Mostani nagy kedvencünk a futás mellett a TRX.

2009 óta futunk rendszeresen, és versenyezgetünk hobby szinten.

Zsolti igazi hős, 2011-ben megcsinálta az Ironman-t, rendszeresen fut félmaratonokat és maratonokat is. Én még csak a prágai félmaratonig jutottam (de oda is húsz barátomat beszerveztem)..

2013 januárban megszületett kisfiunk Olivér. Tökéletes helyre érkezett úgy tűnik, mert az ő mozgás igénye is extrának mondható. Mindenre felmászik, különösen imádja az asztal tetejét és a konyhapultot, de ha nincs más, akkor a törölköző szárító is megteszi. :)

5 hetes volt, amikor Zsolti először futott vele. Szándékosan futásra alkalmas babakocsit vettünk, méghozzá olyat, aminek van mózeskosara is, így lehetséges volt a korai futás. Körülbelül fél órával kezdtek, majd kicsit növelték a távot, de egy óránál többet nem nagyon futottak, mindezt heti 2-3 alkalommal.

Zsolti azért ragaszkodott ahhoz, hogy ilyen babakocsink legyen, mert rengeteget ül irodában. Kell neki a mozgás, viszont nem akart a családozástól még több időt elvenni, így szuper apa-fia program lett belőle. Pár hónapig élveztem, hogy van 1 óra pihenő időm. Aztán mikor úgy éreztem, hogy már nekem is jól esne a mozgás, elkezdtem kocogni és nem olyan régen már TRX-re is elmentem.

Olivér viszonylag  hamar megunta a mózeskosarat, 2013 őszén a félmaratont már a kerekekre tehető hordozóban "futotta". Mostanra már sport futót használunk.

Nekünk nagyon bevált ez a kis családi kocogás, és úgy gondoljuk ezzel jó példával járunk fiunk előtt is. Őt biztosan nem kell majd noszogatni, hogy menjen sportolni mert az egészséges...

Miért indítottuk el a mozgalmat?

Hogy minél többen megismerjék ezt a sportágat. Futó közösségeket szeretnénk szervezni országos szinten. Sok anyuka van otthon egyedül, nincs segítsége - nagymama vagy bébiszitter - így nekik is jó megoldás lehet a babakocsis futás, ha mozogni szeretnének. Na meg a közösség az kell egy anyának! Nagy lelki erőt ad ha hozzánk hasonlóakkal találkozunk.  Reméljük egyre többen csatlakoznak és megosztják velünk élményeiket, tapasztalataikat!

Aki ismer engem az tudja, mindig azt mondtam egy tömeges rendezvényen: „mennyi ember, csodálatos!! :) „,  hát ezt most is így gondolom, így remélem a babakocsis futók rendezvényein is elmondhatom ezt egyszer! J

 

Fruzsi

Szakértőink & Edzőink

Szutter Bettina (edző) 10612671 367584180062054 6520680692389915461 n

Szüleimnek köszönhetően gyermekkorom óta közel áll hozzám a sport, nyolc éven át atletizáltam, sikerült pár magyar bajnoki címet is kivívnom, majd egy sérülést követően belecsöppentem a versenyszerű aerobik világába s megkezdődött a „fittnes életérzés" mint hobby és hivatás számomra. Közel 20 éve tartok csoportos edzéseket és folyamatosan képzem magam, igyekszem elsajátítani és megszerettetni a legújabb, leghatékonyabb edzés típusokat vendégeimmel. Személyi edzéseim során a gerinctréning gyakorlatait alkalmazom leginkább speciális eszközökkel, segítek futó versenyekre való felkészülésben valamint különösen fontosnak tartom a saját testsúllyal végzett funkcionális gyakorlatok és lazító, nyújtó technikák gyakorlását. A Testnevelési Egyetemen valamint az IFAA-nál kezdtem s ma már számos külföldi és belföldi fittnes iskola továbbképzéseit sajátítottam el. Így lettem aerobik- és személyi edző, sportmenedzser, prventív gerinctréner, bodyArt, hot-iron, dinamikus jóga és kismama jóga oktató. 2011-ben két edzőtársammal megalapítottuk a Tornarénát, amire ma is nagyon büszke vagyok. 

Miért fontos Nekem a babakocsis futás és a Strollfit?

2014.áprlisában megszületett kisfiam, Alex és eljött az ideje, hogy olyan sportolási lehetőség felé induljunk el, ami mindkettőnk számára vonzó lehet és kimozdulhatunk a szabadba. Alex imádja a sebességet és a falevelek mozgását, így a futás – illetve szoptatás idején intenzív gyaloglás - és a Strollfit tűnt a legideálisabbnak számunkra, szabad levegőn, közösen jó társaságban fitten jó példát mutatva együtt sportolhatok a kisfiammal.

 

 

10715866 697917480298441 1943190779 nBorsos Nóra (edző)

Mindig is az életem része volt a sport,gyerekkoromban nagyon sok mindent kipróbáltam a tornától kezdve egészen a versenytàncig,ami a legnagyobb szerelmem lett 8 éven keresztül..

Nagyon sok versenyt nyertem, imádtam! Aztàn az iskolai tanulmányaim miatt választás elè állított az élet, és sajnos a táncos korszak véget ért!

Ezután a mozgás egyre jobban hiányzott az életemből,és ekkor jött az aerobik...

Miért fontos Nekem a babakocsis futás és a Strollfit?

10 éve heti többször is tornàzom amikor csak tehetem, ezenkívül rendszeresen futok is szabadidőmben.

A legszivesebben a szabadban teszem ezt mert nagyon kikapcsol.
Ezért is tetszett meg az ötlet ...a babakocsis futàs,mert ez is egy szabad levegőn végezhető sport,ami feltölti,és kikapcsolja a mindennapokból az édesanyàkat.

Az aerobikot annyira megszerettem,hogy most màr én is edzőkènt dolgozom,szerintem a legjobb dolog az,hogyha olyan munkád van amit szívből csinálsz,mert így a maximumot hozhatod ki magadból és ezt a külvilág is észreveszi rajtad.

Egyébként boldog èdesanya vagyok ....van egy 5 éves tünemènyes kisfiam,aki imádja a sportot ,nagyon sokszor tornazik és most mar fut is velem,de ez érthető hiszen amíg a pocakomban volt,a 9 hónap alatt is végig mozogtam.

"Szeretnèm ha az edesanyàknak szülès utàn is öröm lenne a mozgàs!"

+36 70 601 0828

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Krammarics Gabriella

A sport szeretete 18 éves koromban kezdődött és azóta is fontos része az életemnek. Mindenféle mozgásformát kipróbáltam, többféle sporttal kapcsolatos végzettségem is van és folyamatosan képzem magam tovább.
Miért fontos Nekem a babakocsis futás és a Strollfit?
Második kisfiam születése után találkoztam a babakocsis futással és tornával. Nagyon megtetszett ez a mozgásforma, ezért is végeztem el az oktatói képzést. És hogy miért ajánlom minden kismamának? Mert miközben jó levegőn vagyunk együtt a babánkkal, még kellemesen át is mozgatjuk magunkat  J Várlak szeretettel Benneteket az óráimon!

 

Kucsera Bettina

Kislányommal Hédivel, Dabason és környékén várunk Benneteket Strollfit óráinkon!
A sport kislány korom óta része az életemnek. Duci kislányként mindenféle sportágat kipróbáltam, úgymint a kosárlabdázást, kézilabdázást, úszást, aerobikot, futást… Míg anno, a sport kötelezettséget jelentett számomra, mára már nem tudnám elképzelni nélküle az életemet.
Miért fontos Nekem a babakocsis futás és a Strollfit?
Kismama jóga oktatóként fontosnak tartom, hogy egy nő, ne csak a családvállalás előtt, hanem már a Pocaklakóval együtt, és megszületése után is mozogjon. A mozgás öröm, és a strollfit lehetőséget teremt arra, hogy ne kelljen választanunk aközött, hogy sportolunk, vagy a babánkkal töltjük az időnket.
Azért tartom a strollfit-et az egyik legjobb sportnak, mert  minden anya a babájával együtt boldogan, mosolygósan formálódhat, a szabadban töltjük az időnket, és részesei lehetünk egy fantasztikus közösségnek is.

Life-és bussines coach-ként elengedhetetlennek tartom, hogy az Anyáknak szülést követően is lehetőségük legyen a testi és lelki feltöltődésre, kikapcsolódásra, hiszen innentől nem csak Anyaként, hanem továbbra is Feleségként, Nőként, Barátnőként, Munkatársként…is helyt kell állniuk a mindennapokban.
Legfőbb célom, hogy megmutathassam és bebizonyíthassam nő társaimnak, hogy a babavárás és az anyaság nem teher, hanem a legcsodálatosabb és a legboldogabb dolog a világon!.
Kislányommal Hédivel, Dabason és környékén várunk Benneteket Strollfit óráinkon!

 

Sőr Marianna

Sziasztok, Sőr Mariannak hívnak, barátaim általában Marcsuznak. Gyerekkoromban örökmozgó voltam. Hivatalosan nem sportoltam, de szerintem egyetlen sporteseményről sem lehetett elzavarni. Felnőtt életem nagy részét irodábansör marianna töltöttem közgazdászként, de mindig is szerepet játszott a mozgás az életemben. Ez volt, hogy kajak-kenut jelentett (főiskolán), de volt, amikor (step)aerobicot. Barátaimnak rendszeresen adtam tanácsokat, ha segítségemet kérték úszás,
vagy egyéb területen, tartottam munkahelyi aerobic órát. Amikor lehetőségem nyílt elvégeztem a TF-en az úszó, valamint a triatlon edzői tanfolyamot. Később pedig a Budai Sportoktató Akadémián az atlétika edzői tanfolyamot. Elkezdtem futóedzéseket tartani általában amatőr futók, triatlonosok számára, ahol elsősorban a futótechnika fejlesztésével érjük el a fejlődést. Reggelente úszóedzéseket tartok, elsősorban triatlonosoknak. Az edzések tartása mellett én is triatlonozom (minden távon szoktam indulni, ötszörös ironman vagyok), részt veszek futóversenyeken is, néha a szervezésben is segédkezem.

 

 

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, szülő - csecsemő/kisgyermek konzulens

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens.

 • Telefonos elérhetőség és bejelentkezés: +36-30-4 795 795
 • Rendelők:
 1. MediLine Egészségközpont, Budapest, Hűvösvölgyi út 32-34. (csak konzultációk)
 2. Virág Egészségközpont, Székesfehérvár, Virág Benedek utca 1. (csak konzultációk)
 3. Zsálya Patika rendelője, Mór, Táncsics utca 19/a. (konzultációk és gyermekorvosi magánrendelés is)
 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Honlapok: www.babamamaharmonia.hu, www.magamraismero.hu, www.babaharmonia.hu

Jelenleg Móron élek, és férjemmel, aki szintén orvos és amatőr futó, négy gyereket nevelünk. 2004-ben, három, sokat betegeskedő kisgyerek fáradt, nyúzott anyukájaként a nulláról kezdtem el futni. Akkor ez volt a kikapcsolódás, a magamra szánt idő, mára pedig az életem szerves része. Azóta is kitartóan, sokat futok, átlagosan évi 2500 kilométert. Több alkalommal indultam félmaratonon és maratonon, eddigi leghosszabb teljesített távom a maraton, legjobb időm 3 óra 37 perc.

2014-ben született a negyedik gyerekem, 2015. januárjától futok újra rendszeresen. Abban az évben bababocsival 3344 kilométert teljesítettünk a kislányommal és életem eddigi legjobbját értem el a klasszikus maratoni távon. Hosszútávfutó-karrieremben jelenlegi célom az, hogy 3 óra 30 percen belül teljesítsem a maratont.

A babakocsival futó anyukák számára kezdettől orvosi és konzulensi segítséget nyújtok telefonon és a Facebook-on egyaránt. Kérdéseikkel, kétségeikkel, panaszaikkal, problémáikkal bátran fordulnak hozzám, lehetőségeimhez mérten igyekszem rövid időn belül választ adni és támogatást nyújtani a számukra.

1998 óta dolgozom gyermekorvosként. Dolgoztam megyei kórházak gyermekosztályain, voltam házi gyermekorvos, bölcsődei és iskolaorvos is. 2012 óta folytatok gyermekorvosi magánpraxist Móron, jelenleg kizárólag magánorvosként működöm.

2014-ben szülő-csecsemő/kisgyermek konzulensi diplomát szereztem. Negyedik éve foglalkozom baba-mama konzulensi és terápiás tevékenységgel, amely a 0-3/5 éves gyermekek pszichoszomatikus tüneteinek kezelését célozza meg. További célom a családterapeuta képesítés megszerzése és munkámban való alkalmazása.

Szülő-csecsemő/kisgyermek konzulensi hivatásomban és gyakorlatomban ott van minden, amit valaha megtanultam a gyerekekről, a szülőkről, a családokról és ott van tizennyolc évnyi gyermekorvosi munkám meg a négy gyerekemmel együtt töltött negyvenkét évnyi időm valamennyi tapasztalata is.

„Amikor konzulensként családokkal találkozom, csak annyit tudok, hogy milyen őket gyötrő, a család életét megnehezítő, a harmóniát feldúló konkrét nehézség miatt jönnek. Gyakorlatilag semmi mást nem tudok róluk. Csak annyit sejtek, hogy szenvednek, csalódottak, megrekedtek, belefáradtak, eszköztelenek, félnek minden egyes újabb naptól. És attól, akire a legjobban vágytak, akit ők hívtak életre, és akit mindennél jobban szeretnek. A bizalmukba fogadnak, én pedig hallgatok és figyelek, kérdezek, olykor sokat és időnként nehezeket. Aztán együtt keresünk válaszokat a kérdésekre, tanulunk és tapasztalunk, nem csak a szülők, a gyerekek, hanem én is. És egyszer csak elindul, megmozdul valami. Azt vesszük észre, hogy könnyebb lett, egyszerűbb, szívet melengetőbb, sőt -uram bocsá'- eltűnt a probléma. Persze, kell hozzá sok-sok ismeret, támogató jelen- és együttlét, de a legfontosabb, amikor mindezek birtokában a család felvállalja a megoldás terhét és felelősségét. És a legnagyobb ajándék átélni azt, ahogy egy család újjászületik, a benne élők pedig újra egymásra találnak.” (forrás: www.magamraismero.hu)

A tevékenységről:

     Szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció

   Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna

        szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

Keveset alszik a baba? Sokszor ébred? Nehezen alszik el vagy nehezen alszik vissza? Keveset eszik és lassan gyarapszik? Sokat sír, nehéz megnyugtatni? Hasfájós és úgy tűnik, semmi nem használ? A nagyobbacskának nem megy a szobatisztaság? Nehezen kakil, székletét visszatartja? Verekedős, dacos és hisztis? Féltékeny a kistesóra? Nehezen alszik el? Keveset és rosszul alszik? Rossz evő, válogatós? Anyán/apán kívül nincs el senkivel? Nehezen lehet lekötni a figyelmét, állandóan izeg-mozog? Nem érdeklik a játékok? Szülőként úgy érzi, már mindent megpróbált, amit csak lehet, mégsem javul a helyzet? Úgy érzi, belefáradt, és nem tudja, mit tehetne még?

Ezekben a helyzetekben nyújt támogatást a családok számára a szülő-csecsemő konzultáció, egy tudományosan megalapozott módszer, amely a csecsemő- és kisgyermekkori pszichés problémák és pszichoszomatikus tünetek megelőzésére és kezelésére szolgál.

Szülő-csecsemő/kisgyermek konzulensként ezt a pszichés támogatást kínálom a fenti nehézségekkel küzdő, 0-3/5 éves korú gyermeket nevelő szülők, családok számára.

Az alábbi csecsemőkori problémákkal fordulhatnak hozzám:

 • alvási (elalvási, átalvási) és altatási problémák
 • evési és etetési problémák
 • gyarapodási nehézségek, fejlődésbeli elmaradás
 • visszatérő nyugtalanság, kifejezett sírósság
 • csecsemőkori hasfájás, hányás és hasmenés

Egy éves kor után:

 • székrekedés és a széklet túlzott visszatartása, a szobatisztaság nehézségei
 • a viselkedés- és az érzelmek szabályozásának nehézségei („hiszti”, túlzott dacosság, agresszivitás, szorongás)
 • a szülő-gyermek kapcsolat problémái
 • testvérféltékenység
 • játék iránti érdektelenség
 • koncentrációzavar
 • nyugtalanság ("izgágaság")

Bejelentkezés: +36-30-4 795 795

Aschenbrenner Zsuzsa

 

Békési Brigitta

Békési Brigitta vagyok, a Beautyrobic edzésmódszer és franchise megalkotója és tulajdonosa.

Az általam megalkotott edzésen ma már körülbelül heti 1000 nő vesz részt, nem csak egy edzésmódszerről van szó, de egy küldetésről is, ahol szeretnénk minden Nőt megtanítani arra, hogy a szexis kisugárzás és a magabiztosság az belülről fakad és ha megtanulod szeretni önmagad és ki tudod hozni magadból az adott élethelyzetedben lévő lehető legtöbbet, akkor igenis változik a saját magadról alkotott képed, más lesz az önértékelésed, ami kihat a cselekvésedre és ezáltal a teljes életedre annak minden területén. A Beautyrobic által rengeteg nőnek tudtunk segíteni és az életét pozitív irányba terelni.

Ma már Budapest szinte összes kerületében, a legnagyobb vidéki városokban és most már Svájcban is elérhetőek vagyunk. Jelenleg 5 országgal folytatunk tárgyalásokat és az összes nagyobb hazai médiumban írtak már rólunk. 2015-ben én vihettem el a FIVOSZ  „Jövő reménysége” díját és jelöltek a CESA „Most Influential Woman” kategóriában is. De mégsem erre vagyok a legbüszkébb, hanem arra, hogy bebizonyítottuk, hogy sok nő együtt igenis létrehozhat egy olyan közösséget, ahol nem egymást marják, hanem igenis támogatják, segítik és bátorítják egymást, hogy elérjék céljaikat és megtalálják a boldogságot és az igazi nagybetűs NŐT saját magukban. Köszönöm a megtisztelő felkérést és a tiszteletbeli tagságot, mert régóta követem a Fuss babakocsival munkásságát és azt gondolom, hogy az az összefogás, ahogy képes családokat aktív kikapcsolódásra és a fittség megőrzésére rávenni úgy, hogy közben az egész családot összehozza, példaértékű kezdeményezés.

Partneroldalunk

rossmann strollfit logo

Partnereink

 • wn
 • whl inv
 • promo box
 • szent imre
 • borsylogo 1
 • cmkfej
 • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo