Admin

Admin

péntek, 18 szeptember 2015 10:40

Mérföldkő

Nehéz összeszedni az elmúlt 1 év történéseit, nem is lehet csak a töredékét.

ppic Wizz Air Budapest Felmaraton2014 Ligetkor 0727

csütörtök, 25 június 2015 11:48

Befutó 22 óra után

ÉÉÉÉÉSSSS IGEN lefutottuk a Fuss babakocsival Egyesület csapatával az Ultrabalatont, több mint 220km-t. Fantasztikus érzés hogy részese lehettem a csapatnak, befogadtatok, segítettetek, buzdítottatok..

csütörtök, 25 június 2015 11:48

Kacagtató éjjeli UB beszámoló by Lívi!

Köszönöm mindenkinek ezt a hatalmas élményt, szuper volt a csapat és mindenki más, aki segített bennünket. Egy fontos "tanulsága" van az éjszakai járatnak: kell egy olyan ember, aki nem fut és képes az alábbiakra:

csütörtök, 25 június 2015 11:47

Utlrabalaton iker kocsival! Team Songoro

Már 3 napja nem alszom rendesen, pedig holnap hétfő és dolgoznom kell és vége, lefutottuk már, nincs miért izgulni. De az élmények itt vannak velem és ha már úgyis ébresztett mindkét fiú az éjjel és nem tudok már visszaaludni mert itt fekszenek a két oldalamon, akkor miért ne írjam le hajnali 4-kor a gondolataimat amik nem hagynak aludni. Különben sem lesz rá időm később, mert futunk a bölcsibe, aztán vár a munka, az ebédfőzés, teregetés konferencia hívás közben, kert locsolás, családi fagylaltozás, játszózás, vacsi, mese olvasás, altatás, meg a többi. Minden anya ismeri ezt a ritmust.
Na kezdem is, nem húzom az időt.

csütörtök, 25 június 2015 11:46

Rékáék startoltak Aligán!

A közvetlen UB előtti időszakban nem tudtam eleget és megfelelő minőségben edzeni a 4 hónappal ezelőtt érkezett kislányunk örökbefogadása miatt, de a téli alapozás szerencsére olyan jónak bizonyult, hogy viszonylag gördülékenyen ment a 2 táv.

csütörtök, 25 június 2015 11:45

Megcsináltuk! Ultrabalaton, szeretünk!

Mikor tavaly Zsolti 3 héttel a facebook csoportunk alakulása után azt mondta, hogy Olivérrel babakocsival futja az UB nappali szakaszait, azon nem lepődtem meg. DE, mikor idén év elején bedobtuk a csoportba, hogy mi lenne, ha indulnánk, fuss babakocsis csapattal, akkor nem várt lelkesedéssel fogadták a tagok.

csütörtök, 25 június 2015 11:43

IGEN! Megnyertük!

Nehéz szavakba öntenem a tegnapi eseményt és az elmúlt 3 hónapot is, de igyekszem megosztani mik történtek velünk!
3 hónapja egy pénteken, a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség felkeresett, hogy indul az 5. !GEN program, amibe esélyem lehet bekerülni a Fuss babakocsival mozgalommal. Vasárnapi elbeszélgetés után, kedden kezdtünk is!

csütörtök, 25 június 2015 11:42

Szülinapi futás, Fruzsi 33

A 32. szülinapomon még minden más volt. Nem is emlékszem pontosan hogyan ünnepeltük, de az biztos, hogy magányos anyuka voltam a mostanihoz képest. Viszont eltelt 1 év..
3 hete kitaláltam, hogy azokkal szeretném tölteni a szülinapom, akikkel a legtöbb időt töltöm az elmúlt 1 évben online vagy személyesen, mert hozzám nőttek, szeretem őket. Nem esti iszogatós bulit szerettem volna, hanem sportos délelőttöt 33 babakocsis szülővel és családjával a Margit-szigeten. Mikor kitaláltam, nem bíztam benne, hogy összejön a létszám, mert a 33 olyan nagyon rengeteg! Hiszen szeptemberben a Wizz Airen a rekordra a 64 babakocsis futót úgy szedtük össze lepkehálóval, nyereményekkel, sok-sok média megjelenéssel. Ezt meg csak egy facebook esemény Nyári Fruzsi szülinapjára. Hányan leszünk vajon 10-12 mami? Azért az kicsit égés lenne, de próbáljunk meg!
Izgultam nagyon!! Már este próbáltam időben betuszkolni Zsoltit az ágyba, hogy ne a szokásos rutin feszkó legyen majd indulás előtt. Annyira más a vérmérsékletünk, hogy én kipattanok az ágyból reggel és már kész a terített asztal, szendvicsekkel, gyerek tiszta ruhában, cipőben, amikor Zsolti előjön ásítozva. Ha időre megyünk attól ettől lila a fejem. Nem volt ez másképp most sem, bár persze utólag már tudom, hogy egy kis háttér melója is volt a szülinapi murim miatt. :)

csütörtök, 25 június 2015 11:41

Ugandai kocogás 108 babakocsissal :)

Mikor kitaláltuk 2014 év végén, a 3 kerékkel a Föld körül versenyt, akkor Zsolti nem igazán hitt benne, hogy meg tudjuk csinálni 1 év alatt. Azt mondta, hogy ez annyira sok, hogy számoljak már utána, milyen rengeteget kell futni??? DE jó cél, csináljuk!
Én bizony kiszámoltam, hogy naponta hány kilométert kell futni és mennyi szülőnek és azt mondtam sima ügy.:)

csütörtök, 12 március 2015 15:38

Változtass, hogy változhass!

Mi történik szülés után a NŐvel?
Csodálatos korszak elé nézünk, anyák leszünk! Babánkkal nem tudunk betelni, millió képet készítünk, és küldjük a családnak. Persze közben zajlik ám a női-anyai létünk kívül-belül. Nagy változás ez minden szempontból. A szerencsésebb genetikával megáldottak, hamar visszanyerik alakjukat, de vannak akiknek nehézséget jelent több okból is. Nem tudják hogyan kezdjenek neki, nem tudják kire bízni a gyermekeket, és egyedül nem is elég motiváltak. Problémát jelenthet az is, hogy keveset vagyunk felnőtt társagában, depresszió is előfordulhat, jó néha kiszakadni a gagyarászásból, lelkünknek mindig jót tesz a közösség.

1. oldal / 5

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo